In het nieuws

26 okt

Nog meer Spelt: Spelt100%

100% Spelt, dat is de overtreffende trap in spelt. Spelt is nog onverminderd populair. De consument is inmiddels wel overtuigd van de kwaliteiten en smaak.

Daarom gaat Krijger Molenaars nog een stapje verder. Met 100% Spelt. Puur en alleen het goede van spelt. Uiteraard ondersteund door smaakmakend promotiemateriaal, verkrijgbaar via uw adviseur.

En, zoals u van ons gewend bent, uiteraard zijn er ook inspirerende recepten ontwikkeld met 100% Spelt. Ontdek de recepten met Spelt Wit.

 • 02 okt

  Oogstupdate 02/10

  Met uitzondering van een aantal speciale malingen zoals rogge en spelt is het gemiddeld percentage nieuwe oogst in onze malingen gestegen tot 95%. We verwachten dat we tegen half oktober volledig op nieuwe oogst zullen draaien. Lees meer >

 • 31 aug

  Oogstupdate 31/08

  In Frankrijk, Duitsland, Nederland en België is bijna alle tarwe geoogst. De opbrengsten liggen iets lager dan of zijn gelijk aan het vijfjaargemiddelde. De opbrengst verschilt sterk van streek tot streek en is afhankelijk van de bodemsoort en de regenval.  Lees meer >

 • 11 aug

  Oogstupdate 11/08

  Het warme en droge weer in het voorjaar heeft ervoor gezorgd dat de tarweoogst in West-Europa ongeveer twee weken vroeger begonnen is. In Frankrijk, België en Nederland is zo goed als alle tarwe geoogst. Lees meer >

Bekijk alles in het jaaroverzicht >

bakspiratie