In het nieuws

26 okt

Nog meer Spelt: Spelt100%

100% Spelt, dat is de overtreffende trap in spelt. Spelt is nog onverminderd populair. De consument is inmiddels wel overtuigd van de kwaliteiten en smaak.

Daarom gaat Krijger Molenaars nog een stapje verder. Met 100% Spelt. Puur en alleen het goede van spelt. Uiteraard ondersteund door smaakmakend promotiemateriaal, verkrijgbaar via uw adviseur.

En, zoals u van ons gewend bent, uiteraard zijn er ook inspirerende recepten ontwikkeld met 100% Spelt. Ontdek de recepten met Spelt Wit.

 • 26 sep

  Oogstupdate 26/09

  Zoals we in eerdere berichten al meldden, bevestigen recente analyseresultaten en waarnemingen in de proefbakkerij de iets lagere waterabsorptie bij de geoogste jonge tarwe. Lees meer >

 • 16 sep
 • 06 sep

  Oogstupdate 26/08

  De tarweoogst in West-Europa heeft dit jaar ongeveer 2 weken vertraging opgelopen door een tekort aan zon en warmte in het voorjaar. Ondertussen is het merendeel van de tarwe van het veld. De opbrengst per ha is significant lager dan afgelopen jaren. In Duitsland is er ongeveer 10% minder opbrengst per ha dan vorig jaar en in Noord-Frankrijk loopt dit op tot 25%. Lees meer >

Bekijk alles in het jaaroverzicht >

bakspiratie