geschiedenis 2011

1924_on1970_off2009_off2012_off

 

Vanaf 4 juni 2011 bestaat de directie uit vier personen. Martin en Henk Krijger worden in het directieteam versterkt met Wilco Nieuwenhuize en Rob Hillebrand. Verjonging én verbreding. Binnen de directie zijn alle disciplines vertegenwoordigd om de moderne maalderij optimaal te bemannen. En, om de bakkers perfect te kunnen bedienen met de hoogst mogelijke kwaliteit. ”We zijn blij met deze nieuwe koers, want hiermee verzekeren we Krijger Molenaars bovendien van continuïteit in de toekomst” vertelt Henk. Wilco en Rob vormen een stevige brug tussen de derde en de vierde generatie molenaars. Samen hebben ze 31 jaar ervaring binnen het bedrijf en maken bijzonder actief en inspirerend deel uit van het Management Team.
“Hans Karel heeft al eerder aangegeven andere ambities buiten het bedrijf te willen vervullen” vertelt Martin. “Toch werden we door zijn definitieve beslissing nog wel verrast. Echter, zijn opvolging was zowel voor mij als voor Henk duidelijk: Wilco en Rob zijn zo vertrouwd en verweven met het bedrijf: de ideale kandidaten met hun individuele capaciteiten. Ook Hans Karel zelf is blij met deze opvolging, hij draagt zijn aandelen met een gerust hart over.” “Voor iedereen is dit een goede, gezonde ontwikkeling. We zijn nu verzekerd van continuïteit binnen het bedrijf.”
Wilco en Rob zijn ‘opgegroeid’ met het familiebedrijf. Beiden maakten in hun stageperiode al kennis met Krijger Molenaars. Prettige ervaringen voor alle partijen, want Wilco bleef direct en Rob keerde terug toen er een functie beschikbaar was. Ze implementeerden -ieder op hun eigen vakgebied- nieuwe automatiseringssystemen en leverden zo een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van Krijger. Een ‘levenslange’ ambitie, zo blijkt. Want, het verbeteren van het eindproduct is en blijft de doelstelling. Processen op elkaar afstemmen, van de inkoop tot het transport en alles daartussen, daar proberen we dagelijks nog verbeteringen in aan te brengen. Alle afdelingen vullen elkaar aan en versterken elkaar” duidt Rob de ambitie van ‘nieuwe’ directie van Krijger Molenaars.
Elkaar aanvullen, dat gaat de heren onderling net zo natuurlijk af. Martin, Henk, Wilco en Rob zijn duidelijk al langer zeer goed op elkaar in gespeeld. Ook in hun ambities en toekomstvisie zijn ze duidelijk en eensgezind: “We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste” vertelt Martin. “Korte lijnen en direct contact met onze klanten maakt ons sterk” voegt Henk toe. De nieuwe verdeling van het takenpakket -op basis van ieders eigen expertise- zorgt dat we dit kunnen blijven doen. “Ikzelf heb de verkoop en het transport onder mijn hoede, Martin is verantwoordelijk voor de productkwaliteit, Wilco bewaakt alle operationele zaken en is verantwoordelijk voor de inkoop en Rob regelt de financiën, personeelszaken, arbo- en milieuwetgeving. Een duidelijke verdeling voor een duidelijke koers.”

bakspiratie